Des del 1996, Traçat Gabinet d’Arquitectura s’ha consolidat com un despatx professional, jove i dinàmic. Especialitzat en disseny urbà i arquitectònic. Tenint el valor afegit de ser grans professionals Directors Tècnics en l’execució d’Obres.

Actualment estem involucrats en diferents projectes repartits per Europa i el continent africà. Traçat valora en els seus projectes la Funcionalitat, la Forma i la Rendibilitat econòmica pels seus clients.

Equip

És el principal actiu de Traçat. Està organitzat en 2 àrees formades per grans professionals especialitzats, PROJECTES & CONSTRUCTION MANAGEMENT.

L’un genera els projectes, l’altre els executa sempre treballant de manera conjunta.

El client

Ens convertim en el seu braç executor. Mantenint des del inici del projecte fins el final de l’execució de l’obra una comunicació i transmissió de dades oberta i àgil entre la propietat i els interventors, des de l’administració als industrials.

Objectius

QUALITAT, EFICÀCIA & SERVEI

Traçat garanteix uns resultats de qualitat, ja que es treballen tots els detalls sense deixar lloc a l’atzar mitjançat un Planning coherent evitant desajustos innecessaris.

L’èxit de Traçat s’obté a partir d’un equilibri àgil entre els objectius i la qualitat final de les obres.

COMPOSICIO PANTILLA_fondo 29292a